‘Amanda Bynes van modeacademie getrapt’

Amanda Bynes lijkt weer van het padje af te raken. De 28-jarige actrice, die vorig jaar behoorlijk ontspoorde, is van de modeacademie getrapt.

Amanda Bynes lijkt weer van het padje af te raken. De 28-jarige actrice, die vorig jaar behoorlijk ontspoorde en in een psychiatrische inrichting belandde, is van de modeacademie getrapt. Bynes zou stoned in de collegebanken hebben gezeten en medestudenten geld hebben geboden om haar huiswerk te maken, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Bynes zou al een tijdje raar gedrag hebben vertoond. In maart kwam juist nog naar buiten dat de actrice, die in films als Hairspray en What a Girl Wants, zich als een voorbeeldstudent gedroeg op het Fashion Institute of Design and Merchandising.

De laatste tijd zou Bynes veel lessen hebben gemist, vertelt medestudente Rachel Loritz. Als de actrice wel op kwam dagen, was ze duidelijk onder invloed. Zo verscheen Bynes zelden zonder zonnebril op school en lag ze op de meest vreemde momenten dubbel van het lachen. Ook kreeg Bynes het geregeld aan de stok met docenten en andere studenten.

Vorige maand zou de maat vol zijn geweest en werd Bynes van de modeacademie getrapt. De actrice werd zondag gearresteerd wegens rijden onder invloed. Volgens geruchten was Bynes stoned en had ze zware medicijnen geslikt.

Bynes werd vorig jaar onder dwang opgenomen in een psychiatrische inrichting na een reeks bizarre voorvallen. Zo smeet ze in New York een waterpijp uit het raam van haar appartement en stichtte ze in Los Angeles een brandje op de oprit van een wildvreemde. Ook slingerde Bynes via Twitter de vreemdste berichten de wereld in.

Destijds ging het gerucht dat de actrice schizofreen is, maar dat willen haar ouders volgens TMZ niet geloven. “Zij vinden dat ze gewoon een verwend nest is dat hun zorgen niet serieus neemt en heel veel wiet rookt”, verwoordt een ingewijde de houding van Bynes’ ouders. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn voordat Bynes weer in een inrichting belandt.

[NOVUM]