Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amanda Bynes verlaat plots kliniek

Amanda Bynes heeft de kliniek waar ze werd behandeld aan psychische problemen verlaten. Ze werd donderdagavond gespot door fotografen in Los Angeles.

Amanda Bynes heeft de kliniek waar ze werd behandeld aan psychische problemen verlaten. Ze werd donderdagavond gespot door fotografen in Los Angeles, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De vrijlating komt als een verrassing. Eerder deze week stelde de kliniek nog dat Bynes een maand langer moest blijven.

De actrice had zelf gevraagd of ze mocht gaan. Volgens de doktoren is haar situatie stabiel genoeg, waardoor Bynes niet tegen haar wil kan worden vastgehouden, zeggen bronnen tegen TMZ. Ze slikt medicijnen en klinkt helder. De artsen benadrukken wel dat ze geestelijk nog steeds ziek is.

De kliniek vond eerder deze week nog dat Bynes nog niet op eigen benen kon staan. Ze zou te ziek zijn en niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. De actrice heeft ruim drie weken in de kliniek gezeten. Vorig jaar werd Bynes ook al enkele maanden opgenomen.

[NOVUM]