Christina Curry vindt roeping als paaldanseres

Christina Curry is door haar deelname aan Celebrity Pole Dancing verslingerd geraakt aan het paaldansen. “Dit is wat ik met mijn leven wil doen.”

Christina Curry is door haar deelname aan Celebrity Pole Dancing verslingerd geraakt aan het paaldansen. De 24-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry zwaait zo graag aan een paal, dat ze daar haar beroep van wil maken. “Dit is mijn passie, dit is wat ik met mijn leven wil doen”, vertelt Curry deze week in Story.

“Mijn hele leven heb ik mij afgevraagd wat ik wilde worden, en ik kwam er maar niet uit. Maar nu weet ik het: ik word paaldansinstructrice.” Nu Celebrity Pole Dancing achter de rug is voor Curry, is de 24-jarige druk bezig de juiste papieren te halen om paaldanslessen te mogen geven. “Ik heb zelfs al een baan. Tijdens het televisieprogramma liet een paaldansschool uit Rotterdam weten dat ik bij hen kon solliciteren als ik voor mijn diploma ging leren. Inmiddels ben ik aangenomen.”

Curry, die het eerder probeerde als model en realityster, is blij dat ze eindelijk haar roeping heeft gevonden. “Voor het eerst heb ik het gevoel dat ik een doel heb, dat ik echt ergens voor aan het werk ben. En dat is heerlijk.”

[NOVUM]