Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voetballers reiken Televizier Ster Vrouw uit

Memphis Depay en Jasper Cillessen maken donderdag bekend wie de winnaar is van de Zilveren Televizier Ster Vrouw. Dat heeft de AvroTros maandag bekendgemaakt.

Memphis Depay en Jasper Cillessen maken donderdag bekend wie de winnaar is van de Zilveren Televizier Ster Vrouw. Dat heeft de AvroTros maandag bekendgemaakt. Donderdag vindt voor de 49e keer het Gouden Televizier-Ring Gala plaats in het Amsterdamse Carré.

Depay heeft veel zin om de prijs voor beste presentatrice te overhandigen. “Ik denk dat de uitreiking van de Televizier-Ring het WK onder de gala’s is. Ik vind het een eer dat zo veel mensen ons gevolgd hebben tijdens het WK in Brazilië en een eer dat ik een prijs mag uitreiken”, zegt de voetballer in een verklaring. “En dan ook nog eens aan een vrouw, dat kan alleen maar een mooie avond worden.” Chantal Janzen, Floortje Dessing en Linda de Mol maken kans op de prijs.

De Gouden Stuiver, de prijs voor het beste jeugdprogramma, wordt uitgereikt door Marco Borsato met zijn dochter Jada. Daar zijn Checkpoint, Freek in het Wild en Wie Is de Mol? Junior voor genomineerd. Wie de winnaar van de Gouden Televizier-Ring Gala onthult, wordt pas donderdag tijdens de prijzenregen bekend. Syndroom, Penoza III en Flikken Maastricht strijden om de prijs voor het beste Nederlandse televisieprogramma.

[NOVUM]