100%NL Miss Oliebol 2014 komt uit Steenbergen

Stephanie Verkaart van Brood en Banketbakkerij het Bakhuys in Steenbergen is verkozen tot Miss Oliebol 2014. Lex Gaarthuis van de 100% NL-ochtendshow is de afgelopen periode op zoek gegaan naar de leukste oliebollenverkoopster van het land; Miss Oliebol 2014.

Stephanie werd opgegeven door haar collega-oliebollenverkoopster Sophie en behaalde vooral veel stemmen omdat  “ze altijd even aardig en vriendelijk is”, “voor de klanten klaar staat” en “ze met de grootste glimlach helpt”.

De twee finalisten van de 100% NL Miss Oliebol-verkiezing waren dinsdagochtend te gast in de ochtendshow van Lex Gaarthuis. Daar maakte Lex de uiteindelijke winnares bekend. De winnares mag nu het hele jaar de titel ‘100% NL Miss Oliebol’ dragen.

Stephanie kreeg ruim 23,7% van de stemmen, Mijntje de Leeuw uit Zegveld werd tweede met 15,4% van de stemmen. Stephanie: “Ik vind mijn werk ontzettend leuk. Oliebollen verkopen doe ik altijd met een lach, ik ben dan ook trots dat ik een jaar lang de titel ‘Miss Oliebol 2014’ mag dragen!” [Radiowereld.NL]