Auto’s van James Bond gestolen

Vijf Bondauto’s zijn gestolen uit een Duitse Jaguar/Land Rover-garage. Het gaat om speciale uitvoeringen die voor de nieuwe Bondfilm Spectre worden gebruikt.

Vijf Bondauto’s zijn door dieven meegenomen uit een Jaguar/Land Rover-garage in Duitsland. Het gaat om speciale uitvoeringen van het Range Rover Sport-model die voor de nieuwe Bondfilm Spectre worden gebruikt, zo meldt WirtshaftsWoche.

De bewuste Bondwagens werden vlak voor transport naar Oostenrijk, waar de nieuwe Bondfilm wordt opgenomen, samen met nog vier andere auto’s gestolen. De gezamenlijke waarde van de gestolen voertuigen ligt rond de achthonderdduizend euro. De officiële auto van de legendarische spion zelf in de film Spectre is de Aston Martin DB10.

De diefstal vertraagt het opnameschema van de Bondfilm niet.

[NOVUM]