Bodyguard Chris Brown veroordeeld

De bodyguard van Chris Brown is veroordeeld tot een werkstraf van 24 uur voor de aanval op een fan. Christopher Hollosy kreeg ook een voorwaardelijke celstraf.

De bodyguard van Chris Brown is veroordeeld tot een werkstraf van 24 uur voor de aanval op een fan. Christopher Hollosy heeft ook een voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen van een jaar. Dat meldt Washington Post.

Vorig jaar oktober werd Hollosy samen met Brown opgepakt na een opstootje met een fan bij een hotel in Washington. De benaderende fan werd in het gezicht gestompt. Later verklaarde Hollosy dat hij en niet Brown de klap had uitgedeeld.

Omdat Brown wel betrokken was bij het incident werd hij eerder al veroordeeld tot een gevangenisstraf omdat hij de overtreding beging tijdens zijn proeftijd. Hij zat destijds een voorwaardelijke straf uit voor de aanval op zijn toenmalige vriendin Rihanna.

De in elkaar geslagen fan, Parker Adams, eiste eerder drie miljoen dollar schadevergoeding van het agressieve duo. De zaak zou door Brown geschikt zijn voor honderdduizend dollar.

[NOVUM]