Boze omroep stuurt Mariah Carey naar huis

Mariah Carey heeft het flink verpest bij zender NBC. De zangeres kwam te laat bij een belangrijk optreden en kon daarom gelijk weer vertrekken.

Mariah Carey heeft het flink verpest bij zender NBC. De zangeres kwam te laat bij een belangrijk optreden en kon daarom gelijk weer vertrekken.

NBC zendt ieder jaar het moment uit waarop de lichtjes van de beroemde, reusachtige kerstboom voor het New Yorkse Rockefeller Center worden ontstoken. Mariah moest dinsdagavond een klein stukje opnemen dat woensdagavond tijdens de liveshow zou worden uitgezonden.

Maar Carey liet de zender en haar fans drie uur in de regen en de kou wachten. Toen ze uiteindelijk kwam opdagen stuurde NBC de ex van Nick Cannon meteen weer weg. Volgens TMZ wilde Mariah nog wel graag optreden, maar de NBC-bazen waren er helemaal klaar mee.

Mariah zou veel te laat zijn door haar lopende scheiding van Nick. De zangeres zou al die uren met haar advocaat aan de telefoon hebben gezeten om de details van de verdeling van het vastgoed te bespreken, vertellen ooggetuigen aan de entertainmentwebsite.

[NOVUM]