Bro’s before ho’s naar Duitsland

De Nederlandse film Bro’s before ho’s wordt ook in Duitsland vertoond. Vanaf 15 januari is de film in Duitse bioscopen te zien, zo meldt filmproducent Eyeworks.

De Nederlandse film Bro’s before ho’s wordt ook in Duitsland vertoond. Vanaf 15 januari is de film in Duitse bioscopen te zien, zo meldt filmproducent Eyeworks.

De film gaat over videotheekmedewerker Tim (Tim Haars) en zijn broer Jules (Daniël Arends). Hun luizenleventje vol drugs en drank valt in duigen als ze verliefd worden op dezelfde meid, gespeeld door Sylvia Hoeks. De film was al succesvol in Nederlandse bioscopen.

Het is de derde film van regisseurs en schrijvers Steffen Haars en Flip van der Kuil die in Duitsland uitkomt. Eerder werden New Kids Turbo en New Kids Nitro al naar Duitsland overgebracht, waar de films erg in de smaak vielen.

[NOVUM]