Cameron Diaz en Benji Madden verloofd

Cameron Diaz en Good Charlotte-rocker Benji Madden hebben zich verloofd. Het stel is sinds mei samen. Meerdere bonnen bevestigen het aanstaande huwelijk.

Cameron Diaz en Good Charlotte-rocker Benji Madden hebben zich verloofd. Het stel is sinds mei dit jaar bij elkaar.

Meerdere bonnen bevestigen het aanstaande huwelijk tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. “Hun vrienden en familie vinden het wat vroeg, maar zijn wel heel blij voor ze”, aldus een insider. “Benji is snel verliefd, maar deze keer is het de ware. En Cameron is geweldig. Ze maken elkaar overduidelijk heel gelukkig.”

Volgens de bron is de 35-jarige Benji erg traditioneel en wil hij eerst trouwen voordat het stel aan kinderen begint. De 42-jarige Diaz zei in het verleden geen haast te hebben, maar inmiddels lijkt het erop dat ze toch een kinderwens heeft ontwikkeld.

[NOVUM]