Imitator Amy Winehouse: Ik ben haar halfzus

Laura Jane Butler denkt dat zij mogelijk de halfzus is van Amy Winehouse. Zij is de enige imitator die de goedkeuring kan wegdragen van de ouders van Winehouse.

Laura Jane Butler is de enige imitator van Amy Winehouse die de goedkeuring kan wegdragen van de ouders van de overleden zangeres. De vader van Amy kan het zelfs niet aanzien om Laura te zien optreden, zo veel lijkt ze op zijn dochter. Laura zelf denkt dat ze misschien wel de halfzus van Amy is, zo schrijft Daily Star.

De 43-jarige Laura Jane vermoedt dat ze een kind is van Mitch, de vader van Amy. Hij zou haar verwekt hebben voordat hij trouwde met Amy’s moeder Janis, van wie hij intussen gescheiden is. Laura zelf is geadopteerd kort na haar geboorte, en weet niet wie haar biologische vader is. Haar moeder wil niet vertellen wie de vader is.

‘Ik was eens op een feest en riep Mitch zijn naam. Hij draaide zich om en zei dat ik precies als Amy klonk. We lijken sowieso veel op elkaar, hebben dezelfde trekjes en bewegingen. Iemand van hun familie dacht dat ik ook bij hem hoorde. Maar ik wil geen problemen veroorzaken, ik ben goed bevriend met Mitch en Janis.”

Een woordvoerder van Mitch doet het verhaal over het vermeende vaderschap af als onzin. Laura Jane zelf heeft ook geen bewijs, anders dan een onderbuikgevoel en haar gelijkenis met Amy.

[NOVUM]