Jennifer Aniston baalt van babygeruchten

Jennifer Aniston baalt van de geruchten die er wel eens over haar gaan. Vooral geruchten over haar kinderwens vindt ze niet leuk, zegt ze in een interview.

Jennifer Aniston baalt van de geruchten die er wel eens over haar gaan. Vooral geruchten over haar kinderwens vindt ze niet leuk. “Ik ken veel mensen die geen kinderen hebben omdat ze dat niet willen, of omdat ze geen kinderen kunnen krijgen. Als stellen geen kinderen hebben kunnen ze daar heel veel verschillende redenen voor hebben. Niemand heeft het recht om daar wat van te vinden.”

Als mensen haar vragen naar haar kinderwens voelt dat voor Jennifer altijd als een druk op haar schouders. “Het lijkt alsof je als vrouw gefaald hebt als je geen kinderen hebt”, aldus de actrice tegenover Allure Magazine. “Ik vind dat gewoon niet eerlijk. Als je geen kind hebt, wil dat bijvoorbeeld niet zeggen dat je niet zorgzaam bent.”

Aniston vertelt in het interview dat er soms hele verschillende verhalen over haar gaan. “Zo is er wel eens geschreven dat ik mijn carrière veel belangrijker vond dan een kind. En dat ik geen moeder wil worden en dat dit egoïstisch zou zijn.” Hoewel Jennifer al heel wat jaren beroemd is en dus te maken heeft met de roddelpers blijft het voor haar lastig om hier geen aandacht aan te schenken. “Het maakt me altijd een beetje benauwd.”

[NOVUM]