Jett Rebel kan tosti’s bestellen

Doordat zijn muziek zo is aangeslagen bij het Nederlandse publiek, heeft zanger Jett Rebel eindelijk het geld om tosti’s te eten in een restaurant.

Doordat zijn muziek zo is aangeslagen bij het Nederlandse publiek, heeft zanger Jett Rebel eindelijk het geld om tosti’s te eten in een restaurant. In een gesprek met VIVA zegt de 23-jarige Jelte Tuinstra dat hij zich nu meer luxe kan veroorloven.

Jett heeft jarenlang geen cent te makken gehad, maar hij praat niet graag over die periode. “Ik had geen geld en had geen huis. Ik sliep bij vrienden op de bank, leefde vanuit een koffer. Het gaat bij mij echt niet om het geld. Maar zo arm als ik lange tijd ben geweest, dat was echt niet leuk.”

De zanger spreekt ook openhartig over de strijd tussen zijn eigen persoonlijkheid en die van zijn alter ego Jett Rebel. “Ik wilde die gast op dat podium zijn. Niet dat stotterende, verlegen mannetje. Maar ik heb er nu vrede mee, ook omdat ik ze dichter bij elkaar laat komen.”

Jett geeft toe eigenlijk continu te blowen. Het helpt de zanger, die ADHD heeft, om te kalmeren en zijn aandacht op een plek te houden. “Ik blijf nog steeds druk, maar kan het beter kanaliseren.”

Ook is de zanger vanuit Amsterdam naar Soesterberg verhuisd. De omgeving is een stuk rustiger, en dat werkt voor Jett. Samen met zijn vriendin heeft hij het huis volledig ingericht en is het nu echt een thuis. “Ik heb meer rust gekregen.”

[NOVUM]