Joan Rivers laat goede doelen geld na

Joan Rivers besloot voor haar dood om een deel van haar fortuin aan goede doelen te schenken. Onder meer een stichting voor blindegeleidehonden krijgt geld.

Joan Rivers besloot voor haar dood om een deel van haar fortuin aan een aantal goede doelen te schenken. Volgens NY Daily News gaat er onder meer geld naar een stichting voor blindegeleidehonden en naar verschillende Joodse stichtingen.

Hoeveel geld er precies naar de goede doelen gaat, is niet bekend. De Amerikaanse krant schrijft dat er geen bedragen zijn opgenomen in de testamentdocumenten die ze in handen heeft. Wel weet de krant dat Joan in totaal zo’n 150 miljoen dollar, omgerekend ruim 121 miljoen euro, bezat.

Naast de goede doelen laat Joan natuurlijk ook geld na aan haar familie en vrienden. Zo erft dochter Melissa al haar bezittingen en gaat er ook geld naar de medewerkers van Joan. Rivers overleed in september. De comédienne is 81 jaar oud geworden.

[NOVUM]