Justin Bieber last korte pauze in

Justin Bieber neemt een korte break, blijkt uit een post op Instagram. “Mijn break is met een reden. Jullie zullen het snel zien. Bedankt voor jullie geduld.”

Justin Bieber neemt een korte break. Dat blijkt uit een post op Instagram. “Mijn break is met een reden. Jullie zullen het snel zien. Bedankt voor jullie geduld”, luidt de cryptische boodschap van de 20-jarige popzanger bij een foto van zichzelf.

Bieber bracht in 2012 zijn derde studioalbum Believe uit. In december 2013 verscheen er nog een compilatiealbum genaamd Journals. De popzanger heeft de afgelopen twee jaar een aantal samenwerkingen gedaan met andere artiesten, maar de aankondiging van nieuw solowerk bleef uit.

Het kan dus zijn dat Justin doelt op een nieuwe plaat die eraan zit te komen. De ex van Selena Gomez zei namelijk eerder al tegen Hustle TV dat hij een spectaculaire comeback heeft gepland voor 2015. “Het wordt een fantastisch nieuw hoofdstuk voor mij”, zei hij toen.

[NOVUM]