Kaley Cuoco zorgt graag voor man

Kaley Cuoco beschouwt zichzelf niet als een feminist. Dat zegt de Big Bang Theory-ster tegen Redbook. “Ik ben daar niet echt mee bezig”, laat Kaley weten.

Kaley Cuoco beschouwt zichzelf niet als een feminist. Dat zegt de Big Bang Theory-ster in een interview met het tijdschrift Redbook.

“Ik ben daar niet echt mee bezig”, laat Kaley weten. “De tijden zijn veranderd. Ik weet wel dat er vroeger veel werk is verzet om vrouwen gelijke rechten te geven. Maar ik heb me daar nooit hard voor gemaakt. Misschien is dat omdat ik nog nooit ongelijkheid heb ervaren.”

De 29-jarige Cuoco vindt het juist erg prettig om voor haar man Ryan Sweeting te zorgen. “Ik kook vijf avonden in de week voor hem. Dan voelt het alsof ik een huisvrouw ben en dat vind ik heel fijn. Dat klinkt ouderwets, maar ik hou van het idee dat vrouwen voor hun vent zorgen.”

“Op mijn werk heb ik de touwtjes stevig in handen en als ik thuiskom, vind ik het fijn om dingen voor hem te doen”, vertelt de actrice. “Mijn moeder was ook zo en ik denk dat ik het van haar heb overgenomen.”

[NOVUM]