Kensington en Common Linnets op Eurosonic

De line-up van Eurosonic Noorderslag wordt aangevuld met Kensington, The Common Linnets, The Kik en The Ting Tings. Dat maakte de organisatie donderdag bekend.

De line-up van Eurosonic Noorderslag wordt aangevuld met Kensington, The Common Linnets, The Kik en The Ting Tings. Dat maakte de organisatie donderdag bekend.

Kensington, The Kik en The Ting Tings zullen optreden tijdens Eurosonic Air, dat plaatsvindt van 15 tot en met 17 januari en onderdeel is van Eurosonic Noorderslag. Naast deze grote namen spelen ook Jett Rebel en Maison Du Malheur op het Eurosonic Air-podium, dat gratis is te bezoeken op de Grote Markt in Groningen.

The Common Linnets geven ook acte de présence tijdens het festival. In november werden al meer acts bekendgemaakt. Eurosonic Noorderslag is een platform voor Europese muziek en vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 16 januari. Tientallen acts treden op in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad. Noorderslag sluit het evenement op zaterdag 17 januari af in de Oosterpoort in Groningen.

[NOVUM]