‘Kim Kardashian heeft vruchtbaarheidsproblemen’

Het lukt Kim Kardashian niet om opnieuw zwanger te worden. Volgens TMZ hebben de 34-jarige realityster en haar man Kanye West al van alles geprobeerd.

Het lukt Kim Kardashian niet om opnieuw zwanger te worden. Volgens entertainmentwebsite TMZ hebben de 34-jarige realityster en haar man Kanye West al van alles geprobeerd.

Kim en de 37-jarige Kanye kregen vorig jaar juni hun eerste kindje. Het zou goed kunnen dat het bij dochter North blijft. In de afgelopen negen maanden hebben de twee talloze bezoekjes aan vruchtbaarheidsklinieken gebracht.

Dinsdag werden Kim en Kanye gefotografeerd na een doktersbezoek in Beverly Hills. De artsen hebben het stel naar verluidt duidelijk gemaakt dat de kans heel klein is dat North een zusje of een broertje krijgt.

Eigenlijk is de geboorte van North al een wonder, weet TMZ. Drie specialisten zeiden tegen Kim dat ze niet zwanger kon worden voordat het meisje werd verwekt. Het stel ging ervan uit dat het de tweede keer makkelijker zou gaan.

Dat is volgens de artsen niet het geval. Om de kans te vergroten dat ze toch zwanger wordt, moet Kim van de artsen minder reizen en de hoeveelheid stress in haar leven terugbrengen.

[NOVUM]