Korte film met Lisa Smit naar Londen

Forever After, met een hoofdrol van Lisa Smit, is geselecteerd voor het London Short Film Festival. De titel draait in het onderdeel New Shorts: Global Stories.

De korte film Forever After, met een hoofdrol van Lisa Smit, is geselecteerd voor de twaalfde editie van het London Short Film Festival. Het evenement vindt plaats tussen 9 en 18 januari, zo maakte haar agent donderdag bekend.

De titel draait in het programmaonderdeel New Shorts: Global Stories en maakt kans op de British Council Award for Best New Short. Het door Charlotte Scott-Wilson geschreven en geregisseerde filmpje is ook geselecteerd voor het Mumbai Short Film Festival, dat op 20 december begint, en voor het Franse debuutfilmfestival Premier Plans in Angers, dat van 9 tot 18 januari plaatsvindt.

Forever After is een portret van de generatie verwarde afgestudeerde jongeren in Amsterdam. Hoofdpersoon Sara neemt je mee in een wereld van kleurrijke leggings, after parties en vertwijfeling. Zij is werkloos en stuurloos en bovendien heeft zij een grote pechdag. Na een zware nacht is Sara de sleutel van haar huis kwijt en ze komt haar huis niet meer in.

Het filmpje ging in juni van dit jaar in première in de competitie van het prestigieuze Palm Springs festival en draaide in de Gouden Kalf Competitie van het NFF.

[NOVUM]