Lil Wayne woedend op platenlabel Cash Money

Lil Wayne heeft op Twitter hard uitgehaald naar zijn platenlabel. De rapper is boos op Cash Money omdat het label zou weigeren zijn nieuwe plaat uit te brengen.

Lil Wayne heeft op Twitter snoeihard uitgehaald naar zijn platenlabel. De rapper is boos op Cash Money omdat het label zou weigeren zijn nieuwe plaat Tha Carter V uit te brengen.

De release van het elfde studioalbum van Lil Wayne stond gepland voor volgende week, maar het lijkt erop dat deze deadline niet wordt gehaald. “Ik wil tegen al mijn fans zeggen dat mijn album nog niet uit is en ook niet uitkomt omdat Baby en Cash Money dat niet willen”, twittert Lil Wayne.

Baby is een vroegere artiestennaam van Birdman. Hij is niet alleen de medeoprichter van Cash Money, maar ook de adoptievader van Lil Wayne. Het is niet bekend of de twee al langer over Tha Carter V steggelen.

“Dit is niet mijn schuld”, benadrukt Lil Wayne. “Ik vind het oprecht heel erg voor mijn fans, maar in de eerste plaats is deze situatie vervelend voor mij en mijn familie. Ik wil weg bij dit label en wil niks meer te maken hebben met deze mensen, maar helaas is dat niet zo makkelijk.”

“Ik ben een gevangene, net als mijn creativiteit”, klaagt Lil Wayne, die in het echt Dwayne Michael Carter Jr. heet. “Het spijt me enorm en ik neem het mijn fans niet kwalijk dat ze het wachten zat zijn.”

[NOVUM]