Linda de Mol heeft ‘raar’ jaar achter de rug

Linda de Mol heeft een ‘raar’ jaar achter de rug. “Met hele leuke dingen en hele vervelende dingen”, vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard.

Linda de Mol heeft een ‘raar’ jaar achter de rug. “Met hele leuke dingen en hele vervelende dingen”, vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard.

“Op werkgebied ging alles geweldig, in de liefde gelukkig ook, maar er waren ook wel een paar hele nare dingen”, gaat De Mol verder. “Zoals mijn moeder die nu steeds slechter wordt en de hele afperssituatie.”

Linda benadrukt ook dat ze heel blij de feestdagen ingaat. “We hebben zoveel om dankbaar voor te zijn”, aldus Linda. “Ik denk echt, en dat doe ik niet gauw, dat ik die champagnekurk door het plafond heenschiet op oudejaarsavond”, besluit ze lachend.

[NOVUM]