Mega-metalsupergroep met Dave Grohl

Teenage Time Killer heeft een platencontract getekend. Aan de band werken onder anderen Dave Grohl, Nick Oliveri, Corey Taylor en Jello Biafra mee.

Teenage Time Killer heeft een platencontract getekend. Aan de band werken onder anderen Foo Fighter Dave Grohl, voormalig Queens of the Stone Age bassist Nick Oliveri, Slipknot-zanger Corey Taylor en ex-Dead Kennedys-frontman Jello Biafra mee. Dat meldt het rockblad Kerrang!

De groep is een initiatief van drummer Reed Mullin en bassist Mike Dean van Corrosion of Conformity. De twee kregen afgelopen voorjaar het idee voor Teenage Time Killer. Het debuutalbum, waarvan vooralsnog geen titel bekend is, werd opgenomen in David Grohls Studio 606 in Northridge, California.

Nog minstens een tiental bekende rockers en metalmuzikanten zijn eveneens bij het project betrokken. Daarbij Doyle Wolfgang Von Frankenstein van de groep Misfits, voormalig Black Flag-zanger Keith Morris, Prong-frontman Tommy Victor en Greg Anderson van de drone-metalband Sunn-0))).

[NOVUM]