Nicki Minaj nieuw gezicht Roberto Cavalli

Nicki Minaj is het gezicht van de nieuwe collectie van modeontwerper Roberto Cavalli. Het modehuis deelde de foto’s op zijn social media-accounts.

Nicki Minaj is het gezicht van de nieuwe collectie van modeontwerper Roberto Cavalli. Het modehuis deelde de foto’s op zijn social media-accounts.

“Ik heb Nicki Minaj gekozen omdat zij de uitbundige en moderne vrouwelijkheid van de Cavalli-vrouw belichaamt”, legt Cavalli uit in een verklaring. “In recente jaren zijn we gewend geraakt aan vrouwen in kleding die hun lichaamsvormen verbergen. Met deze campagne wil ik een ander signaal geven. Ik wil een sensuele vrouw die zich bewust is van haar lichaam en niet bang is haar vormen te laten zien.”

De 31-jarige rapper mag de campagne toevoegen aan haar groeiende modellenervaring. In oktober stond ze nog op de Italiaanse cover van L’Uomo Vogue. Voor de campagne van Cavalli werd Minaj op de foto gezet door de veelgeprezen Italiaanse fotograaf Francesco Carrozzini.

[NOVUM]