Olivia Wilde nieuwe gezicht H&M

Modehuis Hennes & Mauritz heeft aangekondigd dat Olivia Wilde het gezicht is van zijn nieuwe campagne. De actrice gaat een duurzame collectie vertegenwoordigen.

Modehuis Hennes & Mauritz heeft aangekondigd dat Olivia Wilde het gezicht is van zijn nieuwe campagne. De 30-jarige actrice gaat de nieuwe duurzame collectie Conscious Exclusive vertegenwoordigen. Daarin zijn stijlinvloeden van over de hele wereld te vinden, en is elk kledingstuk gemaakt van duurzame of biologische materialen.

Olivia is blij met de samenwerking. “Duurzaamheid is een van mijn grootste passies. Ik ben trots dat ik het gezicht ben van H&M Conscious Exclusive, een collectie waarin fashion en duurzaamheid samenkomen.”

De collectie is vanaf 16 april zowel online als in tweehonderd H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar.

[NOVUM]