Simon Cowell wil Mel B helpen

Simon Cowell vindt het heel erg vervelend dat zijn collega-jurylid bij X Factor Mel B in de problemen zit. Daarom heeft Simon haar zijn hulp aangeboden.

Simon Cowell vindt het heel erg vervelend dat zijn collega-jurylid bij X Factor Mel B in de problemen zit. Daarom heeft Simon haar zijn hulp aangeboden, zo vertelt een bron aan Daily Star.

“Toen Simon hoorde dat Mel en haar man huwelijksproblemen hebben, heeft hij haar gelijk gebeld.” Volgens de insider zijn de twee collega’s heel close. “Hij wil alles doen om ervoor te zorgen dat Melanie hier goed doorheen komt.”

Cowell viert momenteel vakantie op Barbados, samen met zijn vriendin en zoontje. Toch heeft Cowell Mel op het hart gedrukt dat ze hem gewoon kan bellen en hem alles kan vragen wat ze nodig heeft, aldus de ingewijde. Er gaan al een tijdje geruchten dat het niet zo goed gaat tussen Mel en haar man Stephen Belafonte. Vorige week werd er zelfs geschreven dat Stephen zijn vrouw zou hebben geslagen.

“Mel en Stephen hebben al een hele tijd problemen. Maar nu ze even terug is in Engeland werd dit bij het grote publiek bekend, dat is erg lastig voor Melanie”, weet de bron. “Ze maakt een moeilijke tijd door en haar vrienden maken zich zorgen. Dat is ook de reden dat Simon zo snel contact met haar heeft opgenomen.”

[NOVUM]