‘Thriller N-Korea met Steve Carell geschrapt’

De schrik zit er goed in na de terreurdreiging rond The Interview. New Regency heeft plannen voor een thriller die zich in Noord-Korea afspeelt, geschrapt.

De schrik zit er goed in onder de filmmakers in Hollywood na de terreurdreiging rond de komst van The Interview. Filmmaatschappij New Regency heeft de plannen voor een thriller die zich in Noord-Korea afspeelt, geschrapt. Dat meldt de Amerikaanse filmsite Deadline.

In oktober was de filmmaatschappij begonnen met het ontwikkelen van de film die Noord-Korea als decor heeft voor een thriller. Gore Verbinski zou de film regisseren en Steve Carell zou de hoofdrol gaan spelen.

Bronnen melden dat onder de huidige omstandigheden het onlogisch is de plannen door te zetten. Fox zou de film niet willen distribueren. De filmmaatschappij werkt inmiddels aan andere films met Verbinski aan het roer. De komende tijd zal gefocust worden op onder meer de film A Cure For Wellness, een horrorfilm.

Carell reageerde op Twitter teleurgesteld op de terugtrekking van de Seth Rogen-komedie The Interview. “Een verdrietige dag voor creativiteit. Angst eet de ziel.”

[NOVUM]