Vader Rihanna dronken afgevoerd

Beveiligingmedewerkers van Rihanna’s Diamond Ball hebben haar dronken vader naar buiten gezet. De uitsmijters hebben hem naar huis gebracht.

Beveiligingmedewerkers van Rihanna’s Diamond Ball hebben haar dronken vader naar buiten gezet. De uitsmijters hebben hem naar huis gebracht nadat hij over een stoel was gestruikeld, vertelt hij zaterdag in een interview met Daily Mail.

Het liefdadigheidsbal werd door Rihanna zelf georganiseerd om geld te verzamelen voor de Clara-Lionel Stichting, vernoemd naar haar grootouders. De zangeres was zelf nog niet gearriveerd toen haar vader Ronald al zoveel had gedronken dat hij door beveiliging weggestuurd werd. In het interview zegt hij dat de manier waarop de avond eindigde heel vervelend is. “Ik had dat eerste drankje nooit moeten nemen. Ik wou dat ik Rihanna gezien had.”

Ronald was vroeger verslaafd aan cocaïne en is al lang een zware drinker. Rihanna had haar vader twee jaar niet gesproken, totdat ze hem afgelopen november hielp inschrijven voor een ontwenningskliniek. Een rechter had Ronald opgelegd naar een kliniek te gaan, tenzij hij dertig dagen in de cel wilde belanden. Zijn dochter heeft omgerekend 47 duizend euro neergelegd om haar vader in het luxe Summit Rehab in Malibu te plaatsen. Ze hielden contact en na zijn dertig dagen ging Ronald terug naar Barbados.

Nu is hij toch weer begonnen met drinken. De vader van Rihanna noemt zichzelf geen alcoholist, eerder losbandig en dronken. Toch voelt hij zich schuldig tegenover zijn dochter. “Ik heb haar teleurgesteld. Ze heeft al dat geld voor mijn ontwenningskliniek betaald en nu was ik weer dronken. Ik kan niets anders doen dan sorry zeggen.”

[NOVUM]