Wouter Hamel maakt Engels lied voor A’dam-EVA

Zanger Wouter Hamel heeft een Engelstalige versie gemaakt van de titelsong van hitserie A’dam-E.V.A. Zijn bewerking van het nummer is zondag te horen.

Zanger Wouter Hamel heeft een Engelstalige versie gemaakt van de titelsong van hitserie A’dam-E.V.A. Zijn bewerking van het nummer ‘Ik kan blijven kijken’ is zondag voor het eerst te horen in de zesde aflevering van het tweede seizoen van de serie.

“Wouter twitterde tijdens seizoen een al hoe geweldig hij de serie vond”, vertelt regisseur Norbert ter Hall. Toen we met het tweede seizoen bezig waren, hebben we hem meteen gevraagd om zijn versie van het lied te maken. De titelsong wordt elke aflevering door iemand anders gezongen. Het album met de nieuwe versies van dit seizoen komt komend weekend op iTunes beschikbaar. Onder anderen Paul de Leeuw, Huub van der Lubbe, Theo Nijland en The 420’s hebben hun eigen variant ingezongen.

Het tweede seizoen van A’dam-E.V.A., die uit acht afleveringen bestaat, gaat net als seizoen een over verbinden in de grote stad. Maar meer dan in de eerste reeks ligt de nadruk nu op de hoofdkarakters en hun familie en vrienden. De hoofdrollen van Adam en Eva, die proberen te wennen aan hun rol als ouders, worden weer gespeeld door Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven.

De serie is een fenomeen aan het worden: door het hele land zijn er allerlei cafés waar mensen elke zondagavond afspreken om samen te kijken. Het derde seizoen is overigens al in de maak: het is de bedoeling dat deze komend voorjaar al wordt opgenomen.

[NOVUM]