Yolanthe verwondt tegenspeler

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft tijdens de opnames voor de Turkse versie van Police Academy haar tegenspeler Zaza knock-out geslagen. Zelf brak ze haar hand.

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft tijdens de opnames voor de Turkse versie van de film Police Academy haar tegenspeler Zaza knock-out geslagen. De man van twee meter lang werd na één klap van Yolanthe gevloerd.

Het was al bekend dat ze haar hand had gebroken op de filmset. In haar nieuwsbrief beschrijft ze dat ze niet van opgeven weet. ”In het ziekenhuis hebben we besloten om geen gips te zetten, maar is gekozen voor een brace die ik weg kan halen als ik moet filmen, want mijn karakter heeft haar hand uiteraard niet gebroken.”

Erger vindt Yolanthe dat ze haar tegenspeler te hard raakte. ”Wat ben ik geschrokken. Hij moest meteen naar het ziekenhuis. Een adertje in zijn hersenen werd geblokkeerd, waardoor hij flauwviel.”

Ondanks de ongelukkige samenloop van omstandigheden, werden Yolanthe en Zaza goede vrienden. Yolanthe noemt het ontzettend cool dat ze in de Turkse remake van Police Academy speelt. ”Het was een fantastische tijd. Voor mij kwam een droom uit om een Turkse rol te spelen.” Yolanthe speelt in de film een Turkse agente die kickbokslessen geeft.

[NOVUM]