Anastacia komt naar Bospop

Anastacia, rockband ZZ Top en de Canadese blueszangeres Layla Zoe komen naar het rockfestival Bospop. De organisatie maakte woensdag de eerste namen bekend.

De Amerikaanse zangeres Anastacia, rockband ZZ Top en de Canadese blueszangeres Layla Zoe komen naar het rockfestival Bospop. De organisatie maakte woensdag de eerste namen bekend van de 35e editie het festival in Weert.

Op zondag treden onder meer Fish, Band of Friends, Dream Theater, Jools Holland and His Rhythm & Blues Orchestra, Anathema, Dank Jones, Thunder, The London Souls en Dizzy Mizz Lizzy op.

Bospop vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli in Weert. Er treden ruim twintig bands op, verdeeld over een hoofd- en een tentpodium. Vorig jaar trok het festival ongeveer vijftienduizend bezoekers.

[NOVUM]