Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patrick Dempsey gaat scheiden

Patrick Dempsey en zijn vrouw Jillian Fink gaan scheiden. Na een huwelijk van vijftien jaar hebben de twee besloten om uit elkaar te gaan, meldt E! News.

Patrick Dempsey en zijn vrouw Jillian Fink gaan scheiden. Na een huwelijk van vijftien jaar hebben de twee besloten om uit elkaar te gaan, meldt E! News.

“Na een zorgvuldige afweging hebben we besloten om met wederzijds respect ons huwelijk te beëindigen”, laten de twee in een statement weten. “We vinden het heel belangrijk om samen voor onze kinderen te blijven zorgen en we hopen dat onze privacy wordt gerespecteerd in deze gevoelige tijd.”

Jillian zou de scheiding al hebben aangevraagd, als reden voor de break gaf ze onoverbrugbare verschillen op. De Greys Anatomy-acteur en Jillian hebben samen drie kinderen: Tallulah (14) en de 7-jarige tweeling Darby en Sullivan.

Patrick (49) was eerder getrouwd met Rocky Parker.

[NOVUM]