Neef: Bobbi Kristina is vermoord

ATLANTA – Jerod Brown denkt dat zijn nicht Bobbi Kristina om het leven is gebracht door haar tante Pat Houston.

ATLANTA – Jerod Brown denkt dat zijn nicht Bobbi Kristina om het leven is gebracht door haar tante Pat Houston. Brown deelde die vermoedens via Facebook.

“Tante Whitney is vermoord, niet verdronken. Dat is een feit”, stelt Jerod. “Nu duikt het hele badkamer-plot weer op met Bobbi Kristina. Mensen geloven wat ze voorgeschoteld krijgen, misschien is het ook wel overtuigend als je er niet dichtbij staat.” De neef wijst Whitney’s zus Pat aan als verdachte. “Ik zal laten weten dat Kristina Pat altijd verdacht vond. Ik zal binnenkort bewijs overhandigen om dit onderzoek bij te staan.”

Vorige maand meldde Bobbi Kristina’s vader Bobby Brown dat alle uitspraken van Jerod genegeerd moeten worden. “Jerod blijft met uitspraken komen, maar hij heeft geen enkel contact met de familie”, meldde een statement via Us Weekly. “Het gaat hier om een strafrechtelijk onderzoek en we kunnen deze fratsen niet gebruiken.”

[NOVUM]