Paula Patton heeft steun aan zoontje

LOS ANGELES – Paula Patton heeft vrijdag in de ochtendshow Good Morning America openhartig verteld hoe het haar vergaat sinds de scheiding van Robin Thicke vorig jaar.

LOS ANGELES – Paula Patton heeft vrijdag in de ochtendshow Good Morning America openhartig verteld hoe het haar vergaat sinds de scheiding van Robin Thicke vorig jaar. ”Het gaat goed met me. Om eerlijk te zijn was het wel een uitdaging”, citeert People de Amerikaanse actrice.

“Het is een jaar van groei geweest, ik heb allerlei nieuwe dingen kunnen leren. Alles gebeurt met een reden, zo voel ik het. En dan moet je verder en vanaf dat punt weer groeien”, vertelde de 39-jarige Patton.

Om de scheiding te verwerken heeft ze veel aan haar vierjarige zoontje Julian die ze met de Blurred Lines-zanger kreeg. ”Je kunt niet in verdriet blijven wentelen en in bed blijven liggen als je een kind hebt. Ze zijn zo levenslustig. Hij brengt me zo veel vreugde”, zei Patton. Het is gemakkelijk om te blijven stilstaan bij het negatieve, voegde ze eraan toe. “Maar het positieve in ons leven weegt zwaarder dan dat. Je moet vooral dankbaar zijn voor wat je hebt op dit moment.”

Patton heeft tegenwoordig een kledinglijn in samenwerking met ontwerper Ellen Tracy.

[NOVUM]