Zoek
Sluit dit zoekvak.

Claudia de Breij stopt met radiomaken

Claudia de Breij zegt haar baan als deejay op. Ze wil voorlopig stoppen met het maken van radio. Dat maakte ze vrijdagmiddag bekend in haar show ‘Claudia D’r Op’ bij de landelijke publieke zender 3FM.

De Breij is sinds 2002 te horen op de radiozender. In eerste instantie met En Dit Is Claudia, later met haar huidige programma. De show was tussen 2003 en 2007 van maandag tot donderdag te horen en sinds 2008 alleen op vrijdag.

“Ik heb het altijd gezegd en dat heb ik ook gedaan toen ik begon bij 3FM: ik wil niet tot mijn veertigste op 3FM zitten. Ik vind dat ik gelijk had. Het is letterlijk mooi geweest”, vertelde de 39-jarige De Breij. De Breij is sinds 2002 te horen op de radiozender. In eerste instantie met En Dit Is Claudia, later met haar huidige programma. De show was tussen 2003 en 2007 van maandag tot donderdag te horen en sinds 2008 alleen op vrijdag.

Claudia D’r Op wordt op 12 december voor het laatst gemaakt. Wie De Breij’s plek overneemt, is nog niet bekendgemaakt. [Radio.NL/Novum]

Update
Gerard Ekdom vervangt haar.

Gerelateerde berichten