Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adam Curry verhuist naar Amerika

Adam Curry, zijn vrouw Patricia Paay en hun dochter Christina zullen over drie jaar opnieuw naar Amerika verhuizen. Dat vertelde Adam Curry afgelopen dinsdagavond in het tv-programma ‘Veronica Vibes’.

De Veronica DJ was te gast in het programma om te praten over zijn ervaringen in Irak, zijn tijd bij ‘Countdown’, de belasting-perikelen rond zijn helikopter en zijn ontmoetingen met internationale sterren.

“Over een jaar of drie, vier gaan we weg” zei Adam Curry in gesprek met Vibes presentatoren Jorinde Moll en Jeroen Kijk in de Vegte. “Naar Amerika” voegde hij daar desgevraagd aan toe. Curry zei dat dit voornemen ondermeer voortkomt uit frustratie veroorzaakt door de negatieve houding van de Nederlandse pers. Verder wil ook dochter Christina graag haar laatste jaar High School in Amerika doorbrengen.

Naast deze onthulling sprak Curry zijn bewondering uit voor het opbouwwerk dat de Nederlandse soldaten in Irak verrichten. Vertelde hij dat hij, na het behalen van zijn burger helikopter brevet, zijn luchtvaart hobby wil uitbreiden naar vliegtuigen. En besprak hij een aantal speciale ontmoetingen met wereldsterren zoals Madonna, met wie hij nog eens goed stoned is geworden, en Michael Jackson die perse op een sinaasappelkistje naast Curry op de foto wilde, omdat hij niet kleiner wilde zijn dan de boomlange Veronica DJ. [Radiowereld.NL]