Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank Eijken nieuwe CCO van RTL Nederland

Frank Eijken (50) wordt de nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) van RTL Nederland, tevens lid van de Managing Board van RTL Nederland en directievoorzitter van IP, de verkooporganisatie van RTL Nederland.

Op dit moment is Eijken werkzaam als Senior Vice President Sales & Marketing bij SBS Broadcasting S.A. Eijken start 12 september bij RTL Nederland. Eijken begon zijn loopbaan in 1977 bij Reader’s Digest. Bij de start van commerciële televisie in Nederland richtte hij IP op waar hij tot 1999 als Algemeen Directeur werkzaam was. Vervolgens werkte hij nog bij TMF en Radio 10 FM en sinds 2000 bij SBS.
 
Frank Eijken: “Ik ben meer dan vereerd dat Fons mij voor deze functie heeft benaderd en verheug me op wederom een fantastische samenwerking. RTL Nederland en IP liggen me nog steeds na aan het hart en ik draag heel graag bij aan het verstevigen van hun marktleidersposities in deze uitdagende tijden. Daarnaast zie ik er naar uit om de grote adverteerders weer te helpen hun positie te verstevigen bij zowel de kijkers als bij hun afzetkanalen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten