Zoek
Sluit dit zoekvak.

BOS Radio voortaan door het leven als Radio Hoeksche Waard

Als gevolg van een fusie met Radio Strijen Lokaal gaat BOS Radio voortaan door het leven met de naam Radio Hoeksche Waard. De omroep groeit enorm en werd duidelijk de lokale omroep voor het eiland Hoeksche Waard. Omdat de afkorting “BOS” steeds meer een vreemde eend in de bijt werd, is er
uiteindelijk besloten voor meer duidelijkheid te geven aan de inwoners van de Hoeksche Waard. Besloten werd voor een naamswijziging.

De voorbereidingen van Radio Hoeksche Waard waren al voor een lange tijd op gang. Dankzij de vele medewerkers (meer dan 100) heeft Radio Hoeksche Waard een duidelijke verandering ondergaan. Zo is er een nieuw jingle-pakket en zijn de programma’s moderner geworden. Uiteraard blijft ons doel het geven van informatie voor de inwoners maar daarnaast zendt Radio Hoeksche Waard ook amusements- en muziekprogramma’s uit.

Radio Hoeksche Waard heeft een nieuw automatiseringssysteem aangeschaft (Mouse Music). Het vorige systeem PC-Radio kon niet mee met de groei van de organisatie zodat het systeem niet meer voldeed aan de eisen. Over automatisering gesproken: Radio Hoeksche Waard heeft een eigen domein op Internet: www.omroephw.nl In de loop van dit voorjaar zal deze web-site uitgebreid worden met allerlei informatie over Radio Hoeksche Waard.

En tenslotte de zender. In de afgelopen jaren waren we verplicht te moeten zenden met een NOZEMA-zender i.v.m. ons hoog vermogen. Gelukkig is de wetgeving zodanig veranderd dat dit niet meer verplicht is en besloten werd dat we in zee gaan met een andere leverancier. Dit moet leiden tot een betere ontvangst in ons uitzendgebied. Helaas is de zender nog niet aktief want de onderhandelingen met de Rijksdienst voor Radiocommunicatie lopen erg moeizaam. Zolang blijven we in de lucht met de NOZEMA-zender.

Maar in de toekomst kunt u nog veel meer verwachten van Radio Hoeksche Waard. Zo komt er in de loop van dit jaar een promotie krant uit en wordt getracht om nog éénmaal een dansmarathon op te zetten.

Wilt u meer informatie over Radio Hoeksche Waard? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon 078-6762002 of 078-6761068. Faxen kan ook via 078-6765250 en uiteraard e-mail op algemeen@omroephw.nl Pers-berichten zijn welkom op persberichten@omroephw.nl Radio Hoeksche Waard is te ontvangen op FM 96.0 Mhz via de ether of op verschillende kabelnetten op FM 105.9 Mhz. (Radio Hoeksche Waard)

Gerelateerde berichten