Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patty Brard begint aan zesde realityshow

Patty Brard is binnenkort samen met Patricia Paay en Tatjana Simic te volgen in een realityshow. De diva’s maakten eerder bekend dat ze concerten gaan geven.

Patty Brard is binnenkort samen met haar collega’s Patricia Paay en Tatjana Simic te volgen in een realityshow. Dat verklapt de zangeres vrijdag aan radiozender FunX. De drie diva’s maakten al eerder bekend dat ze concerten gaan geven.

“We zijn bezig met een reallifesoap tot aan het grote evenement. Met z’n drieën”, vertelt Brard die al eerder in realityshows als Patty’s Posse en Back in Luv’ te zien was. “Dat wordt de moeite waard om te volgen.” Wanneer de soap op televisie te zien is, is nog onbekend.

Ook zijn de drie dames al druk bezig met de voorbereidingen van de concerten met de titel Fairytale van de Diva’s. “We zijn met een heel groot concert bezig, een soort meezingfeest � la De Toppers”, aldus de 56-jarige Brard. Volgens een woordvoerder vinden de optredens waarschijnlijk rond augustus plaats.

De diva weet nog niet precies wanneer ze weer op televisie te zien is. “Zodra er wat meer duidelijkheid is tussen SBS en RTL, denk ik dat er nog wel wat aankomt.”

[Novum]