Zoek
Sluit dit zoekvak.

Albert Verlinde start Sky Radio Christmas via internet en DAB+

[Update] De kerstman is dit jaar weer vroeg in Naarden. Vanmorgen heeft hij samen met Albert Verlinde officieel Sky Radio Christmas geopend via internet en DAB+. Albert Verlinde deed dit met zijn favoriete kerstnummer ‘Being Alone At Christmas’ van Miss Montreal.

Albert Verlinde start Sky Radio Christmas via internet en DAB+ Tevens onthulde hij juryvoorzitter te zijn van Christmas Tree For Charity, het goede doelen-event van Sky Radio dat op 7 december plaatsvindt.

Musicalproducent en RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde: “In oktober begint het gevoel bij mij stiekem al te borrelen. Het is fantastisch dat ik nu al in de kerststemming kan komen met Sky’s online radiostation. Doordat ik dit jaar ook nog eens plaats mag nemen in de jury van Christmas Tree For Charity, verheug ik me extra op de kerstperiode.”

Sky Radio Christmas
Jaarlijks op 1 oktober om 12.00 uur start Sky Radio officieel Sky Radio Christmas, het radiostation met non-stop kersthits. Het muziekstation doet dit speciaal voor kerstfanaten die niet kunnen wachten tot het reguliere Sky Radio tijdelijk wordt omgedoopt tot ‘The Christmas Station’, later dit jaar.

Net als voorgaande jaren is Sky Radio Christmas weer via internet en DAB+ te beluisteren. Hierdoor is Sky Radio Hits tijdelijk niet digitaal via de ether te beluisteren. [Radiowereld.NL]

Sky Radio Christmas is hier op Radio.NL te beluisteren. [Radiowereld.NL]