Radio Continu nu ook via DAB+ in Brabant en Limburg

Radio Continu is nu in een nog groter deel van Nederland via DAB+ te beluisteren. Sinds vrijdag zendt het station met veel aandacht voor Nederlandstalige muziek ook uit via digitale etherradio in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Radio Continu nu ook via DAB+ in Brabant en Limburg Via DAB+ was Radio Continu al te ontvangen in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Friesland, Noordelijk-Flevoland en de kop van Noord-Holland. Nu zijn hier ook de zuidoostelijke provincies aan toegevoegd.

Radio Continu verkreeg capaciteit op het DAB+net voor Zuid-Nederland op kanaal 7A middels een recente verdeling.

Ook Trend Media Groep B.V, producent van Hotradio Hits, kreeg capaciteit voor DAB+ in Noord-Brabant en Limburg. Omdat deze partij geen FM-vergunning heeft en dus geen mede-eigenaar is van de bovenregionale DAB+netten, moet er eerst een overeenkomst gesloten worden. Wanneer dit gebeurd is onbekend.

Hotradio Hits is momenteel wel al in delen van het land via het DAB+net van MTVNL te ontvangen. [Radiowereld.NL]