Search
Close this search box.

Nieuwe gezichten in tv-spot DAB+ (filmpje)

Dionne Stax (NPO Radio 1) en Jörgen Raymann (BNR) zijn nieuwe gezichten in de vernieuwde reclamecampagne voor DAB+. Sinds deze week zijn zij onder meer te zien in de tv-spot door digitale ethertelevisie die op diverse tv-stations te zien is.

Nieuwe gezichten in tv-spot DAB+ (filmpje) De tv-spot is speciaal hiervoor opnieuw opgenomen. Dat was nodig omdat twee van de gezichten in de tv-spot niet meer op de radio te horen zijn.

Willemijn Veenhoven besloot vorig jaar om Radio 1 in te ruilen voor tv, terwijl Sander de Heer vertrokken is bij Sublime. Hun plekken zijn nu ingenomen door Stax en Raymann.

De opzet en tekst van de tv-spot zijn gelijk gebleven aan de spot die vorig jaar mei werd geïntroduceerd. Gerard Ekdom, Frank Dane, Barry Paf, Marieke Elsinga, Ruud de Wild, Fernando Halman, Eva Koreman en Jeroen van Inkel zijn daarom ook in de opgefriste spot te zien. De boodschap blijft “Het nieuwe geluid van radio”.

DAB+ is de opvolger van FM en gratis via de ether te ontvangen. Wel is hier een nieuwe radio voor nodig. Alle landelijke en regionale stations, zowel publiek als commercieel zijn op DAB+ te ontvangen. Daarnaast zijn digitale stations als Kink, Groot Nieuws Radio, Radio 10 60s & 70s, Arrow Classic Rock en Classicnl ook via digitale etherradio te ontvangen.

Binnenkort volgen ook de eerste lokale omroepen. [Radiowereld.NL]