Volgspot op NPO Radio 5 zoekt creativiteit in crisistijd

Het radioprogramma ‘Volgspot’ op NPO Radio 5 nodigt artiesten de komende maanden uit om aan de slag te blijven. Tekstschrijvers, muzikanten en cabaretiers worden uitgedaagd om een tekst te schrijven die te maken heeft met de situatie waar we ons in bevinden.

Volgspot op NPO Radio 5 zoekt creativiteit in crisistijd Volgspot is iedere werkdag tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren. Dit wordt gepresenteerd door Hijlco Span en Astrid de Jong.

In de rubriek ‘Niet zonder ons’ laat Volgspot vier dagen per week de creatieve resultaten horen.

Kro-Ncrv zorgt zelfs voor een financiële vergoeding.

De teksten voor ‘Niet zonder ons’ mogen overal over gaan, zolang er een link is met de huidige situatie. Nummers over thuiswerken, het hardwerkende zorgpersoneel of het uitstel van het EK-voetbal. Van een vertaling van ‘Don’t stand so close to me’ tot een conference over sociale onthouding. Wie mee wil doen kan via de website van Radio 5 een berichtje doorgeven. [Radiowereld.NL]

Foto: Stijn Ghijsen

Gerelateerde berichten