Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kink geeft deze week DAB+-radio’s weg

Radiozender Kink geeft deze week DAB+-radio’s weg aan luisteraars. Het digitale alternatieve radiostation wil luisteraars op deze manier een extra mogelijkheid geven om overal naar Kink te luisteren tijdens de zomervakantie, die voor de meeste Nederlanders dit jaar in eigen land zal zijn.

Kink geeft deze week DAB+-radio’s weg Kink is sinds de start al in heel Nederland op DAB+ te beluisteren, de digitale opvolger van FM.

Hiervoor is wel een speciale ontvanger nodig. Kink geeft daarom deze week een special DAB+-radio weg met een groot zonnepaneel waardoor de geïntegreerde batterij opgeladen kan worden met behulp van zonne-energie.

Om kans te maken op deze DAB+-radio moeten luisteraars zich aanmelden via de website van Kink. Deze week noemt Kink steeds een naam van één van de kandidaten. Reageert hij/zij binnen 30 minuten via de app, dan is de DAB+-radio in de pocket. [Radiowereld.NL]