JND Classics vervangt Hotradio Hits op DAB+ in Zuid-NL

Hotradio Hits is zaterdag gestopt met uitzenden op DAB+. Op het netwerk Zuid-Nederland (kanaal 7A) is het station vervangen door JND Classics, een nieuw themakanaal van de Brabantse zender Radio JND.

Radio JND is al enige tijd op DAB+ te ontvangen, alsmede op FM in de regio Eindhoven.

Daar is digitaal nu JND Classics bij gekomen. JND Classics brengt non-stop de beste classics, waarvan veel van eigen bodem zoals George Baker.

Door de komst van JND Classics is Hotradio Hits gestopt met uitzenden op DAB+ in Zuid-Nederland. Dat avontuur begon in 2016 via het netwerk van MTVNL. Begin 2019 ging Hotradio Hits ook uitzenden via het regionale DAB+-netwerk voor Zuid-Nederland, waarna in mei de uitzendingen via MTVNL werden stopgezet.

Nu Hotradio Hits gestopt is via het regionale DAB+-netwerk in Zuid-Nederland, is de zender alleen nog via de middengolf te ontvangen in Oost-Nederland, alsmede via twee lokale DAB+-netten in de Achterhoek en de regio Wageningen. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten