Zoeken
Sluit dit zoekvak.

New Dance Radio, Radio 10 Gold, Love Radio en TMF

Gisteren meldde de RadioWereld dat een en ander over Wegener Arcade, Radio10 en Love Radio.
Inmiddels kunnen we mededelen dat Radio10 Gold en TMF niet verkocht worden.

Ook meldde we dat er de laatste tijd zeer nauwe banden zijn tussen Wegener Arcade en New Dance Radio, maar beide partijen zouden hierover erg duister doen. Inmiddels hebben hierover duidelijkheid gekregen.

Er is niets geheimzinnigs aan de nauwe banden tussen Arcade en New Dance Radio.
Arcade is een belangrijke adverteerder bij New Dance Radio en er loopt een samenwerking betreffende een aantal TV-advertized kompilaties onder de naam “New Dance Radio Royal Club Mix”. Soedesh Moerli en Evert Wilbrink zijn de eigenaars van NDR en Arcade staat daar buiten. Wel wordt Evert Wilbrink regelmatig bij Arcade gezien, maar dat heeft meer met het feit te maken dat Arcade de distributie verzorgt voor Wilbrink’s Corazong Records label! (M)