Zoek
Sluit dit zoekvak.

De feiten van morgen

Pieter Porsius heeft bij zijn vertrek bij Holland Media Groep als algemeen directeur een afkoopsom meegekregen van 2,5 miljoen gulden. Dit heet netjes gezegd een gouden handdruk. Hij sleepte de gouden handdruk eruit na een dienstverband van 1,5 jaar. Financieel directeur Brookman kreeg 1 miljoen gulden mee met zijn vertrek.

Paula Patricio wordt precentatrice na het programma ” Voor een briefkaart op de eerste rang” de filmkwis die in een nieuw jaste terug keert bij de KRO vanaf 6 jan 2000, dus dat duurt nog even want het zou eigenlijk afgelopen donderdag al gepland maar nederland 3 maakte er een probleempje van, dus wordt het maar weer uitgesteld, jammer voor de fans maar helaas.

De RadioWereld is elke dag opnieuw opzoek naar het Laatste Media Nieuws. Veel radiostations, tv stations en mediainstanties surfen dagelijks langs de RadioWereld. Staat De RadioWereld nog niet in u perslijst, laat het ons weten, via webmaster@radiowereld.nl

De grote Europese show die Endemol Entertainment voor deze herst zou maken is uitgesteld tot komend voorjaar.

Door een schakelfout is op 6 oktober jl. zo’n 8 minuten lang na 21:00 uur op SBS 6 het signaal van Veronica TV doorgegeven., wie heeft dit opgemerkt, wij niet!

Big Brother wordt per 1 november verplaatst van 20:00 uur naar 19:00 uur.
Oorzaak, RTL 4 zendt om 20:00 uur de soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ uit.
Gevolg was dat Big Brother kijkers wegtrok
Toekomst vanaf 20:00 op Veronica The Fresh Prince of Bel Air (herhalingen)

Gemeente Hilversum wil zich in 2000 meer profileren als mediastad.

Radio 538 zal van 24 december tot 31 december 18:00 in 168 uur een eigen ‘Millenium 2000’ uitzenden met de 2000 beste platen uit de geschiedenis van de Nederlandse Top 40 .

Op de site van ZFM zijn foto’s te bewonderen van het laatste A-evenement op het circuitpark van Zandvoort
dat ZFM dit jaar live mocht verslaan (M)