Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Nationale Soap Acteerwedstrijd 1999

Op vrijdag 12 november zendt de AVRO de finale uit van ‘De Nationale Soap Acteerwedstrijd 1999’. Na twaalf afleveringen zijn er uiteindelijk zestien talentvolle kandidaten overgebleven. Zij strijden in de finale om de hoofdprijs: een rol in de nieuwe dramaserie van de AVRO die in 2001 wordt uitgezonden.

Verder ontvangt de winnaar een reis naar het filmmekka van Amerika: Hollywood. De zestien kandidaten krijgen nog één maal de kans om hun talenten te laten zien aan het Nederlandse kijkerspubliek en de deskundige jury. Zij bepalen na de verschillende soapscenès welke vier kandidaten het meeste soappotentie hebben. Uit deze vier kandidaten kunnen de kijkers de uiteindelijke winnaar kiezen.

Het publiek kan vanaf het eind van de eerste uitzending, om ongeveer 23.15 uur, telefonisch haar voorkeur doorgeven via telefoonnummer 0909-0061 (55 cpm). Ook is het mogelijk via Internetpagina een stem uit te brengen. Tussen de twee uitzendingen kan men bovendien op Internet een kijkje achter de schermen nemen en is de spanning bij de kandidaten te zien.

Finale De Nationale Soap Acteerwedstrijd 1999, vrijdag 12 november om 22.15 uur en 23.40 uur op Nederland 1(M)

Gerelateerde berichten