Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Prins niet op TV

The Artist, voorheen bekend als Prince, heeft zijn veto uitgesproken over een uitzending die hij samen met Ivo Niehe had gemaakt. De Amerikaanse muzikant vond de geluidskwaliteit van de opnamen, die in Bussum plaatsvonden voor Niehes TV Show, onder de maat. Volgens Niehe heeft niemand uit het gezelschap van The Artist de moeite genomen om tussentijds de opnamen te bekijken en te beluisteren, en was er bovendien weinig op de kwaliteit ervan af te dingen. De presentator: ‘Dit is ziek. Wellicht is dit zijn manier om zijn unieke status van ver boven de mens verheven fenomeen opnieuw te bevestigen.’ Maarten Steinkoop, directeur van platenmaatschappij BMG, zegt dat de kwaliteit van de opnamen wel beneden peil was. De aanwijzingen van medewerkers van het platenbedrijf zouden onvoldoende zijn opgevolgd. (RNW)

    Gerelateerde berichten