Zoek
Sluit dit zoekvak.

SCHOONMAAK BIJ OMROEP FLEVOLAND?

Dirk van Egmond van de regionale Omroep Flevoland is van zijn functie als eindredacteur ontheven. Hij is nu ‘presentator zonder programma’. De maatregel tegen Van Egmond zou te maken hebben met de grote schoonmaak die momenteel bij Omroep Flevoland plaatsvindt en is ingegeven door de uitermate slechte resultaten die deze regionale publieke omroep boekt.

Volgens insiders heeft de groep journalisten binnen de omroep in het verleden de overhand binnen de organisatie gekregen. Niet gehinderd door een ruime kennis van het medium radio (dat leer je immers niet/nauwelijks op de Academie voor de Journalistiek) zouden zij verantwoordelijk zijn voor de rampzalige luistercijfers, die tot een recorddiepte zijn gezakt. Eerder werkte Dirk van Egmond voor de AVRO, was hij verantwoordelijk voor Veronica Nieuwsradio in de publieke omroepperiode van Veronica, nadien werkte hij nog bij RTL4. (RadioVisie)

Gerelateerde berichten