Zoek
Sluit dit zoekvak.

Springer krijgt ‘keurige’ talkshow

Sterren onderworpen aan vragenvuur De show zal naar verwachting ‘Jerry Springer Late Night’ gaan heten en wordt wekelijks uitgezonden. Springer, bekend van zijn dagelijkse ’trash-TV’ krijgt een talkshow die vergelijkbaar is met die van David Letterman of Jay Leno. Volgens een woordvoerdervan Studios USA, maker van de ‘Jerry Springer Show’, komt de nieuwe show er zeker, maar is nog niet duidelijk hoe het er inhoudelijk uit zal zien.

De geruchten over de nieuwe talkshow begonnen nadat er een deal was gesloten met het Engelse ITV over een show waarin Jerry wekelijks beroemdheden zou interviewen en commentaar zou leveren op gebeurtenissen van de voorgaande week. Naar verwachting zal de talkshow-nieuwe-stijl in de najaarsprogrammering van ITV ingepast worden. Carlton Television wordt de producent.

In augustus werd Jerry Springer door de Democraten gevraagd zich kandidaat te stellen voor de Senaat. Wegens contractuele verplichten in de Verenigde Staten en Engeland heeft hij hiervan afgezien. (Skyradio)